De koffie staat klaar

Wij kijken er naar uit om kennis te maken.

De koffie staat klaar
Bookthat Stay

Wij zijn BookThat Stay

Wij bouwen innovatieve vooruitstrevende softwareoplossing voor de hotelindustrie, om zo de beleving van hotelgasten te perfectioneren. Dit doen wij door onze creatieve en innovatieve oplossingen. Vanuit onze voorgeschiedenis in de uitzendbranche zagen wij kansen liggen om customer journey’s te verbeteren en kwamen zo in de hotellerie terecht. Wij willen laten zien dat het anders kan, met persoonlijke aandacht.

Bookthat Stay

Zo doen wij dat

Door onze unieke organisatie en sterke bedrijfscultuur hebben wij een team gelijkstemde mensen bij elkaar weten te brengen. Wij leven vanuit leiderschap plaats van management. Samen met onze klanten pakken wij de meeste technische uitdagingen aan en vinden we antwoorden op complexe vraagstukken. Bij ons draait het om persoonlijke aandacht. Wij houden van snel schakelen en proberen het klantcontact zo persoonlijk mogelijk te houden. Wij zijn van korte lijntjes, duidelijk en persoonlijk contact dus je zult onze stem snel horen. Wij werken met een toegewijd team waarvan je iedereen bij naam kent. Verantwoordelijkheid van begin tot eind. Professionals met één doel: jouw klantenbeleving perfectioneren.

Maak kennis met BookThat Stay

Dion Mane

  • Focust altijd op de uiteindelijke (klant)gebruiker

    Is een van de co-founders van BookThat en is nauw betrokken geweest bij het oprichten van het platform. Na aan aantal jaar gewerkt te hebben bij onder andere bol.com en de ABN Amro bank ben ik mij specifiek gaan ontwikkelen in het digitaliseren en het verbeteren van de klantbeleving.

Dion Mane

Sylvana Zuiderwijk

  • Focust op alle (online) communicatieve uitingen

    Ik word blij van fijne teksten en mooi beeld. Alles draait om verbinding van nog eens scrollen, naar nog eens klikken. Fijne content inspireert en informeert! Sinds kort versterk ik het BookThat Stay team in alle communicatieve uitingen. Hopelijk maken wij snel contact samen.

Sylvana Zuiderwijk

Janic Makizodila

  • Creëert focus als product owner

    De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor Covebo group waar ik Manager Digital (sourcing) & Innovation ben geweest. Hierbij was ik voornamelijk bezig met het optimaliseren van processen die op strategisch vlak veel voordelen kunnen bieden voor in de toekomst. Daarnaast ben ik de oprichter van (BookThat) waarbij wij momenteel heel veel tofs aan het neerzetten zijn.

Janic Makizodila