De BT Stay App

De BT stay app is de plek waar de gast zijn of haar behoeftes tijdens het verblijf kan terugvinden. Het platform waar je alles, altijd en vanaf elke plek kan inzien. Bekijk hieronder alle functies die de app te bieden heeft.

De BT Stay App
Bookthat Stay

Alle informatie op één plek

Alle informatie over de hotelkamer, het hotel, de faciliteiten en de veel gestelde vragen die in een overzicht worden weergegeven. Denkend aan persoonlijke verhalen, de geschiedenis of leuke weetjes waardoor hotelgasten zich extra verbonden voelen met jullie organisatie.

Bookthat Stay

Explore

De informatie over wat er in de buurt te doen is. Hier wordt alle informatie weergegeven over de activiteiten, supermarkten, museums, cafés, horecagelegenheden en nog veel meer. Bang dat gasten het niet kunnen vinden? In onze app zit een automatische routebeschrijvingen, zodat de hotelgasten nooit kunnen verdwalen.

Bookthat Stay

Arrangementen boeken

De bezoekers verleiden met jullie inspirerende arrangementen, waardoor ze worden overtuigd en via één druk op de knop gemakkelijk verschillende arrangementen van het hotel kunnen reserveren.

Bookthat Stay

Direct chatten met receptioniste

Interactie voorkomt negatieve recensies achteraf. Onze app zorgt voor een directe chatfuntie met de receptie, waarbij klachten en opmerkingen meteen kunnen worden opgepakt.

Bookthat Stay

Hotelmanagement kan zelf documenten toevoegen

Wij bieden de mogelijkheid om extra documenten toe te voegen wat voor jullie belangrijke algemene documenten zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld brochures zijn, belangrijke telefoonnummers, algemene voorwaardens of informatie wat belangrijk is voor jullie bezoekers.

Bookthat Stay

Review

De hotelgasten kunnen gemakkelijk en op een laagdrempelige manier een review plaatsen door middel van sterren. Hierdoor hebben jullie als hotel binnen no time een overzicht hoe hotelgasten het bezoek hebben ervaren.